Tilpas og køb dit vildmarksbad online

Hos Woodpro tilbyder vi både pakkeløsninger og muligheden for at designe og tilpasse dit eget vildmarksbad, efter behov og ønsker.

delivery

Hurtig Levering

Leveringsinformation
delivery

2 års garanti

Garantiinformation
delivery

Kundeservice

Kontakt os nu

BEGRÆNSET TILBUD TIL D.1 AUGUST 2024

Tag chancen for at spar næsten 9.000kr ved at bruge dette tidsbegrænsede tilbud for flot vildmarksbad med SPA hydro dyser,  LED lys, hvid glasfiber del, termolåg og meget mere!

Skynd dig, vi har et begrænset lager. Sørg for at få en til at begynde at nyde vildmarksbad afslapning med dine venner og familie.

Få rabat

Hvordan skal dit vildmarksbad varmes op?

vildmarksbad varme

Træfyret Ovn

Indvendig eller udvendig ovn. Hurtig opvarmning. Kræver (ikke meget) træ til vedligeholdelse af varme. Giver en autentisk oplevelse.

vildmarksbad elvarme

Elvarme

Plug and play. Nemt og hurtigt at slutte til. Kræver kun strøm for at vedligeholde varmen. Ingen lugt af røg.

vildmarksbad varme

Kombi

Kombineret træfyret og elektrisk varme. Få fordelene ved begge. Hurtig opvarmning med ovn og nem vedligeholdelse af temperatur med elvarme.

vildmarksbad gas ovn

Gas Ovn

Et vildmarksbad med gasovn er nemt og hurtigt at varme op.

Nyd naturen i din egen have, med nordisk wellness året rundt

Fantastiske & Tilpasselige Funktioner

Fremstillet med omhu og erfaring

Hos Woodpro forhandler vi vildmarksbade, håndlavet af en professionel med over 10 års erfaring i fremstilling af vildmarksbade og trækar. Så vores produkter er lavet af professionelle håndværkere, som har finpudset deres håndværk i en lang årrække. Det kan ses i kvaliteten og materialerne som bare er i orden.

vildmarksbad

Unik dekorativt udtryk

Vi tilbyder en bred vift af muligheder indenfor visuel tilpasning af dit vildmarksbads udseende. Vælg blandt andet mellem forskellige udvendige typer træ, farver af karet og få indgraveret fine mønstre, som du selv vælger.

vildmarksbad

Sikker og stilren, samt vandtæt kontrolpanel

Udover den fænomenale kvalitet og øje for detalje, har vi din sikkerhed i højeste fokus. En god oplevelse er først og fremmest at kunne føle sig sikker og det kan du i vores vildmarksbade. Der er ikke den mindste splint i træet og kontrolpanelet er vandtæt.

vildmarksbad

System til Spa massage og bobler

Hverdagene kan være hårde og fyldt med stress. Vi har ofte slet ikke tid til at koble ud. Det varme vand alene fra et vildmarksbadet hjælper og beroliger krop og sjæl, samt har en påvist forbedrende effekt på overbelastede muskler og stive led. Få den ultimative afslappende oplevelse med et spa massage og boble system.

vildmarksbad

Tilpasselig LED belysning

Få den orginale spa oplevelse med installeret LED belysning i selve karet og brug vildmarksbadet hele året rundt ved tilføjelse af udvendig belysning.

vildmarksbad

Vores produkter bliver hurtige varme og holder sig varme

Alle vores produkter kunne være isoleret med polyethaneskum uden ekstra omkostning. Din oplevelse skal være den absolut bedste. Et insoleret vildmarksbad sparer ikke bare dig tid, men er også godt for miljøet, da vandet opvarmes hurtigere, hvilket kræver mindre træ eller elektricitet.

vildmarksbad
vildmarksbad

Hvilket vildmarksbad passer til mig?

Vildmarksbade er en stor investering og der er en række ting at tage stilling til. Blandt andet er det en god ide at overveje størrelsen, da det kan have betydning for, hvor ovnen såvel som vildmarksbadet skal placeres i dit hjem, have eller sommerhus.

Dernæst skal du overveje om det skal være fremstillet af 100% træ eller om karet skal være glasfiber. Fordelen ved kar i glasfiber, er at de er nemmere at rengøre og vedligeholde. Man kan tømme et glasfiberkar for vand, hvorimod et vildmarksbad i 100% træ skal stå med vandet i.

Men du er ikke alene med dette, vi står klar til at rådgive og hjælpe dig med at træffe så informeret et valg som overhovedet mulig, så skriv, eller ring hvis du har spørgsmål.

Udlejning af vildmarksbade

Et vildmarksbad kan kan være et fantastisk supplement til mange arrangementer. Den er set brugt til hygge i egen have / havefest, polterabend, vinterbadning, ved fjord og strand, osv. Vores mobile vildmarksbad fungerer som det perfekte indslag til jer der øsnker en wellnessoplevelse lige til døren. Levering i København og på hele Sjælland.

Udlejning af vildmarksbade
vildmarksbad

Værd at vide før du køber et vildmarksbad

Luksus i en badetønde. Spøg til side. Et vildmarksbad er et udendørs karbad bygget i træ. Det fyldes med vand og opvarmes af elektrisk - eller brændeovn, lokaliseret i eller uden for vildmarksbadet. Selvom navnet henleder til den vilde smukke natur, er det blevet meget normalt at sætte et op i baghaven eller ved sommerhuset. Hvilket jo er en fantastisk ide. Hvem vil ikke gerne have lidt wellness i baghaven?

Vildmarksbade er en stor investering og der er en række ting at tage stilling til. Blandt andet er det en god ide at overveje størrelsen, da det kan have betydning for, hvor ovnen såvel som vildmarksbadet skal placeres i dit hjem, have eller sommerhus. Denne information finder du på alle vores vildmarksbades individuelle produktsider.

Samtidig skal du overveje om Vildmarksbadet skal være fremstillet af 100% træ eller om karet skal være glasfiber. Fordelen ved kar i glasfiber, er at de er nemmere at rengøre og vedligeholde. Man kan tømme et glasfiberkar for vand, hvorimod et vildmarksbad i 100% træ skal stå med vandet i.

Men du er ikke alene med dette, vi står klar til at rådgive og hjælpe dig med at træffe så informeret et valg som overhovedet mulig, så skriv, eller ring hvis du har spørgsmål.

Vildmarksbade hos Woodpro, bliver solgt med 3 forskellige typer opvarmning.

Træfyret ovn – Kommer både som indvendig- og udvendig ovn. Det vil sige, den indvendige står i eller under selve karret, imens den udvendige, sjovt nok, står på den udvendige side af vildmarksbadet. Træfyret ovn opvarmer badet hurtigt og kræver ikke meget træ, men ilden skal vedligeholdes for at holde varmen i vandet (alt efter hvor længe du vil være i badet). Ovnen giver en dejligt røget og autentisk oplevelse.

Elvarme – En nem måde at varme dit vildmarksbad op på. Det eneste det kræver er strøm. Dog tager det lidt længer tid at opvarme vandet, end med en træfyret ovn. Fordelen her er at, vedligeholdelsen af varmen er konstant og ingen problem, så længe der er strøm til.

Kombi – En kombination af træfyret ovn og elvarme. Her får du det bedst fra begge ”verdner”. Du får hurtig opvarmning, autentisk duft og oplevelse og konstant varmt tempereret vand. Vi sælger ikke gasopvarmet vildmarksbade.

Vildmarksbad i glasfiber

Vildmarksbad i glasfiber er en god ide, hvis du vil spare lidt tid på rengøring og vedligeholdelse. De er nemlig hurtigere at rengøre og behøves ikke at stå med vand i karet, som det er anbefalet for vildmarksbade i træ. Dertil er et glasfiberkar mere holdbart, springer meget sjældent læk og har generelt en længere levetid. Et vildmarksbad i glasfiber kan isoleres bedre og er derfor også billigere at varme op.

Vildmarksbad i 100% træ

Vildmarksbad i træ er den mest autentiske, naturlige og måske hyggelige udgave af et vildmarksbad. Her kommer du ikke bare i kontakt med naturen, i form af det lækre rustikke træ badet er bygget i. Men du sidder essentielt i en tidsmaskine, der tager dig tilbage til gammeldags wellness. Husk lige meget om det er med indvendig eller udvendig ovn, kan din nye badetønde placeres hvor som helst

Vedligeholdelse er alfa og omega, når det kommer til dit vildmarksbads levetid. Derfor er det vigtigt at gøre det rent og sørge for at dræbe de bakterier, der opstår efter brug. Dertil skal der urenhederne i karet fjernes med et filtersystem, her kan du benytte dig af klor. Alt efter hvor mange forskellige personer der bruger badet, skal det rengøres oftere. Hver måned for 1-3 personer og hver uge hvis flere.

Vores vildmarksbade er et brugerdefineret og tilpasset produkt og derfor gælder de 14 dages returret ikke for Vildmarksbade i vores shop.

Garantien er gældende så frem at produktet eller varen ikke har synelige påførte skader og vedligeholdelsen har været udført korrekt.

Wellness for sjæl og krop

Vores hjem er oftest der vi slapper mest af, men hverdagene kan være hårde og fyldt med stres så ofte når vi ikke at koble ud før vi skal i seng. Her kan det varme vand fra vildmarksbadet hjælpe og berolige krop og sjæl.
Dertil er det påvist at have en forbedrende effekt på overbelastede muskler, samt at løsne stive led. Andre sundhedsmæssige fordele er forbedrede øvre luftveje og lindring af spændingshovedpine.

Prisdygtig og Hurtig levering

Vi mener vi har Danmarks bedste pris og levering på vildmarksbade. Dertil stiller vi en 2årig garanti på alle vores vildmarksbade. Vi bestræber os ikke bare på at være prisdygtige og levere til tiden, men på at levere og tilpasse dit vildmarksbad efter dine ønsker og behov.

Play Video: Vildmarksbad fra woodpro.dk Play Video: Vildmarksbad med Hydro og LED Spa system fra woodpro.dk

Se vores udvalg af vildmarksbade

Se vores udvalg af vildmarksbade pakkeløsninger eller byg dit eget, fra bunden.