Tilpas og køb din sauna online

Hos Woodpro tilbyder vi både pakkeløsninger og muligheden for at designe og tilpasse din egen sauna efter dine behov og ønsker

delivery

Hurtig Levering

Leveringsinformation
delivery

2 års garanti

Garantiinformation
delivery

Kundeservice

Kontakt os nu

Om Sauna

Få wellness oplevelsen helt hjem i privaten, hvor du kan nyde din egen sauna fra Woodpro. Oplevelsen af at have din egen sauna, hvor du kan slappe af efter dine egne vilkår, eller invitere venner og familie over til en oplevelse som de færreste kan tilbyde! Vi kan tilbyde saunaer i en række forskellige former, længder og konfigurationer, der passer til dit ønske.

Hvordan vordan skal din sauna varmes op?

vildmarksbad varme

Træfyret Ovn

Brændeovnen er autentisk og økonomisk og den giver glæde ved en brændende ild, der udsender en behagelig duft af træ.

vildmarksbad elvarme

Elvarme

Elvarmeren er hurtig og praktisk, da det ikke kræver yderligere vedligeholdelse at opvarme saunaen.

Nyd naturen i din egen have, med nordisk wellness året rundt

vildmarksbad

Hvilken sauna passer til mig?

En sauna er en stor investering og der er en række ting at tage stilling til. Blandt andet er det en god ide at overveje størrelsen, da det kan have betydning for, om det blot bliver en sauna, om det vil have entré, terrasse eller andre tilbygnings elementer. Hvordan skal det opvarmes? Det kommer an på om du ønsker autentisk opvarmning ved hjælp af brænde bekvem og enkel elektrisk. Men du er ikke alene om dette, vi er klar til at rådgive og hjælpe dig med at træffe et så informeret valg som overhovedet mulig, så skriv, eller ring hvis du har spørgsmål.

Hvad er en sauna

En sauna er et sted for selvrensning, ofte uadskilleligt fra social kommunikation, kaldet saunakulturen. Der dannes et unikt temperatur- og fugtforhold i saunaen. Sauna holder en høj temperatur, som hjælper kroppen med at rense toksiner og afslappe musklerne. Ud over de sædvanlige hygiejneprocedurer, udføres der yderligere procedurer i saunaer for at styrke huden og kroppen, såsom opvarmning, massage, hudgnidning mv. Hvilken type opvarmning skal jeg vælge Saunaen kan opvarmes med brænde eller en speciel el-varmer. Er det svært at vedligeholde sauna Vedligeholdelsen af ​​saunalokalerne kan opdeles i flere faser. En af de første er at få ryddet op i saunaen efter bad. Efter saunaprocedurerne er det nok at rengøre overfladen med en blød børste eller kvist og skylle under rindende vand. Saunaens ydre vedligeholdes efter behov – den kan olieres eller overmales over tid. Hvilke former af saunaen er de mest populære De mest populære former for saunaen er rektangulære, runde, bladformede. En mellem version tilbydes også - rund, men med en spids top. Kontakt os for flere former.

vildmarksbad

Se vores udvalg af saunaer

Se vores udvalg af saunaer pakkeløsninger eller byg dit eget, fra bunden.